Castellers Solidaris
El vi solidari dels Castellers de Lleida

El vi solidari dels Castellers de Lleida

Publicat el 16 abril, 2015

Els Castellers de Lleida mostren la seva cara més solidària al voltant de la taula i la gastronomia amb un projecte que combina altruisme i enologia. Així, els Castellers de Lleida han anunciat aquest dimarts a la bodega Blasi el llançament d’un nou vi DO Costers del Segre que recaptarà fons per un projecte benèfic encara per determinar.

El vi està elaborat per l’enòleg del celler de Verdú, el barcelonès Enric Gil, amb un cupatge d’ull de llebre, syrah i merlot i un pas per bóta de roure de set mesos. Els televisius Quim Masferrer i Elisabet Carnicé apadrinaran la presentació que tindrà lloc el dijous 16 d’abril a les 20.00 hores a la Seu Vella de Lleida.

El responsable del projecte, Josep Maria Mateo, explica que “amb motiu del 20è aniversari dels Castellers de Lleida, vam pensar a crear una iniciativa que ajudés a entitats de Lleida a poder finançar projectes solidaris. Seguint aquest esperit hem creat Castellersolidaris i, sota aquest nom, hem donat a llum, juntament amb la bodega Cercavins, un vi solidari DO Costers del Segre que es vendrà als restaurants de Lleida”. Mateo explica que “els beneficis d’aquesta venda aniran destinats a una entitat de Lleida que presenti un projecte solidari”. Així, els Castellers convocaran un concurs de projectes per decidir cap a quina entitat destinen aquests guanys.

FONT: 7 ACCENTS


About the Author